Om ORO

Om Oro

ORO er et eiendom- og prosjektselskap som er eid av de ansatte. Vi kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom i Området mellom Gardermoen i nord, Vestby i sør og Drammen i vest med Oslo sentralt i midten. Vi forvalter i samarbeid med andre tilsvarende selskaper ca. 29 eiendommer med markedsverdi på ca. 8,3 milliarder NOK fordelt på ca. 350 000 m² bygg. Vi er 17 ansatte og vi eier og forvalter eiendommer sammen med en rekke leverandører og samarbeidspartnere.

 

Næringseiendom reflekterer et speilbilde av samfunnets mange virksomheter og befolkning. Vi er veldig Optimistiske på vegne av Regionen rundt Oslo som over tid har hatt sterk befolkningsvekst,  høy BNP vekst, ung- og velutdannet befolkning med stor skaperkraft. Viste du at 60% av Norges IT ansatte jobber i Oslo og at antall sysselsatte innen personlig tjenesteyting er dobbelt så høy i Oslo som i Stavanger?

 

Vi liker eiendommer og områder som vi kan påvirke. Der vi kan skape og bygge. Det er ekstra motiverende når våre prosjekter også kan bidra til at vi setter ett fotavtrykk for fremtiden. Det være seg gateplanutviklingen på Tøyen og Carl Berner, utarbeide spennende kontorkonsepter på Storo og Vækerø eller transformasjon av utdatert hotel i Kvadraturen. Før vi gikk løs på transformasjonen av Tøyen var senteret et sted der du så deg over skulderen. Nå er senteret blitt til et levende og trygt torg med blant annet 7 unike serveringssteder.

 

ORO Hotel

Emil Tingulstad er ORO Hotels drivende kraft. Selskapet skal være litt annerledes enn de tradisjonelle hoteleiendomsselskapene. Produktspekteret i Oslo er kontrollert 90% av de 4 store kjedene. Det er et marked preget av lav innovasjon og fokus på kostnad kontra opplevelse. Ambisjonen til ORO Hotel er å skape attraktive hoteller og opplevelser ved aktivt eierskap. Vår første investering i det som het Hotel Grims Grenka i Kvadraturen er et godt bilde på dette. Bygulvet i hotellet skal gjøres inviterende og dynamisk for gjester og ikke minst for byens innbyggere og besøkende. Vi er nå i gang med ombyggingen. På laget har vi fått med både leietakere og konsepter som vi håper kan gi nytt liv til et veldig flott bygg.

 

LogCap Oslo

Lager- og industrieiendommer spiller en viktig rolle i dynamikken i en storby og selv om skallet på bygningene ikke kan sammenlikne seg med kontorbygg er det som skjer inne i dem utrolig spennende. I kombinasjon med sterkt arealpress i regionen, høy BNP vekst, økt netthandel og brukt av tjenester har vi startet et eget selskap, LOGCAP OSLO. Selskapet har som ambisjon å bli en ledende aktør i Oslo Regionen innen lager, logistikk, lett industri og kombinasjonseiendommer. Per april 2022 eier selskapet 19 eiendommer på totalt 185.000 m2 bygningsmasse og har over 85 leietakere.

 

 

KARRIERE

Vi søker alltid etter dyktige mennesker og du kan gjerne ta kontakt direkte per telefon eller e-post. Vi leter etter mennesker som er nysgjerrige, har høy kapasitet og handlekraft og som liker å skape noe.


Våre ansatte

Emil Neumann Tingulstad

Daglig leder / Co-grunnlegger ORO Hotel +47 484 04 480

Arild Kvalsvik

Interim Senior Financial Controller +47 924 69 980

Dag Tore Hansen

Daglig leder Oro eiendomsdrift +47 951 07 665