Kort om selskapet

ORO er et eiendom- og prosjektselskap eid av de ansatte. Vi kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom primært i Området Rundt Oslo. Vi forvalter per Q3 2023 74 eiendommer med markedsverdi på ca. 13,5 milliarder NOK fordelt på ca. 530 000 m² bygningsmasse med årlige leieinntekter på over 700 mill NOK og betydlig utviklingspotensial.

Næringseiendom reflekterer et speilbilde av samfunnets mange virksomheter og befolkning. Vi er veldig Optimistiske på vegne av Regionen rundt Oslo som over tid har hatt sterk befolkningsvekst, høy BNP vekst og ung- og velutdannet befolkning med stor skaperkraft.

Vi liker eiendommer og områder som vi kan påvirke. Der vi kan skape og bygge. Det er ekstra motiverende når våre prosjekter også kan bidra til at vi setter ett fotavtrykk for fremtiden. Det være seg gateplanutviklingen på Tøyen og Carl Berner, utarbeide spennende kontorkonsepter på Storo og Vækerø eller transformasjon av utdatert hotell i Kvadraturen. Før vi gikk løs på transformasjonen av Tøyen var senteret et sted der du så deg over skulderen. Nå er senteret blitt til et levende og trygt torg med blant annet 7 unike serveringssteder og kontorer som er ettertraktet.

ORO Finans AS (100% datterselskap) har konsesjon fra Finanstilsynet til å yte finansieringstjenester.

ORO Living

Emil Tingulstad er ORO Living sin drivende kraft innen hospitality og gateplan-prosjekter. Selskapet har som ambisjon å være, innen sitt segment, annerledes enn øvrige tradisjonelle aktører. Blant hoteller i Oslo er produktspekteret kontrollert 90 prosent av de fire store kjedene. Det er et marked preget av lav innovasjon og særskilt fokus på kostnad, kontra opplevelse. Ambisjonen til ORO Living er å skape attraktive hoteller og møteplasser gjennom aktivt eierskap. Vår første investering i Kongens Gate 5 i Kvadraturen, lanseres nå under brand «Att Revier», er et godt eksempel på selskapets ambisjoner og mål. Bygulvet i hotellet skal gjøres inviterende og dynamisk for gjester, samt ikke minst for byens innbyggere og besøkende.

LogCap Oslo

Lager- og industrieiendommer spiller en viktig rolle i dynamikken i en storby og selv om skallet på bygningene ikke kan sammenlikne seg med kontorbygg er det som skjer inne i dem utrolig spennende. I kombinasjon med sterkt arealpress i regionen, høy BNP vekst, økt netthandel og brukt av tjenester har vi startet et eget selskap, LOGCAP OSLO. Selskapet har som ambisjon å bli en ledende aktør i Oslo Regionen innen lager, logistikk, lett industri og kombinasjonseiendommer. Per Q1 2023 eier selskapet 30 eiendommer på totalt 225.000 m2 bygningsmasse og har over 120 leietakere.

Forus Areal

Ingen regel uten unntak. Etter erfaringen med å danne LogCap Oslo ble muligheten til å kunne være med å skape et tilsvarende selskap i Stavanger og Forus for fristende og således har vi utfordret vårt normale geografiske nedslagsfelt rundt Oslo. Sammen med familien Tjelta som over en generasjon har skapt regionens ledende lager- og kombinasjonseiendomsselskap skal vi bygge videre på dette fundamentet i selskapet Forus Areal. I dag har selskapet 7 ansatte, 23 eiendommer og 93.000 m2 bygningsmasse. Les mer her: www.forusareal.no

 

KARRIERE

Vi søker alltid etter dyktige mennesker og du kan gjerne ta kontakt direkte per telefon eller e-post. Vi leter etter mennesker som er nysgjerrige, har høy kapasitet og handlekraft og som liker å skape noe.


Våre ansatte

Emil Varner Tingulstad

Daglig leder / Co-grunnlegger ORO Living +47 484 04 480

Emmet Tingulstad

Investment Manager, Oro Living +47 9308 9431

Helene Walthinsen

Statsautorisert regnskapsfører +47 918 06 056

Dag Tore Hansen

Daglig leder - Oro eiendomsdrift +47 951 07 665

Thure Lund

Teknisk forvalter - Oro eiendomsdrift +47 993 31 212

Robert Lund

Teknisk forvalter - Oro eiendomsdrift +47 913 50 506

Karoline Hamre

Some og markedskoordinator - ORO Living +47 47 85 17 29