Att - Om oss

 

Att er vår felles drøm for hvordan et opphold skal være. Til sammen har vårt team gjort tusenvis av overnattinger på hundrevis av steder rundt om i verden. Reiser hvor vi har vært glade, forvirret, begeistret, skuffet, forelsket og alt på én gang. Summen av disse erfaringene, har resultert i Att.

Att tilbyr en ny kategori innen overnatting. Her får du en digital og sømløs gjesteopplevelse, som følger nabolagets puls. Alle våre premium rom og leiligheter er skapt med én målgruppe for øyet; den selvstendige reisende.

Et opphold hos Att er en reise i seg selv og et ideelt utgangspunkt for nye opplevelser i Oslo. Ved å tilpasse oss behovene til nåtidens reisende , har vi kunnet konsentrere oss om kvaliteten på det vi tilbyr og det som er viktig for deg som gjest. Vi har en gang for alle kvittet oss med resepsjonen i alle våre hus. I stedet sørger vi for at alle våre førsteetasjer er fylt med lokale matopplevelser, kokker og bartendere hvis jobb er å skape minneverdige opplevelser.

Vi utfordrer de tradisjonelle hotellkonseptene fordi vi ønsker at du skal sitte igjen med varige minner. De uforutsigbare og flyktige øyeblikkene som sitter igjen lenge etter at reisen er over. Det synet, den lukten, den følelsen. Alle inntrykkene som ikke kan reproduseres, imiteres eller strømlinjeformes.

Vi vet hvordan.

Hjemmeside / booking


VÅRE HUS

Kongens gate 5 - Att Revier

Nytt Nabolagshus i Kvadraturen

Blystadvillaen

Et banebrytende nabolagshus


Contacts

Emil Varner Tingulstad

Daglig leder / Co-grunnlegger ORO Living +47 484 04 480

Emmet Tingulstad

Investment Manager, Oro Living +47 9308 9431