Dobbelt hurra! Bekkestua senter med ny Breeam In-Use sertifisering og solceller på taket.

Takk til Senterledelsen og Oro eiendomsdrift!

Etter godt samarbeid med Robert i Oro Eiendomsdrift og senterledelsen på Bekkestua senter er vi stolte over å ha oppnådd Breeam In-Use resertifisering av eiendommen. I tillegg har vi nylig installert og igangsatt solcelleanlegg på taket, så nå venter vi i spenning på lysere dager og snøsmelting.

Disse initiativene er i tråd med våre overordnede mål om å redusere miljøpåvirkningen fra våre eiendommer og å bidra i overgangen til fornybar-samfunnet.

Breeam In-Use sertifiseringen har vært, og er, en lærerik prosess der vi har blitt godt kjent med eiendommen og hvilke aspekter som påvirker energibruken. Dette er lærdom vi tar med oss til andre eiendommer også.

Største utfordring med sertifiseringsprosessen har vært å fremskaffe riktig dokumentasjon, hvilket tidvis var tidkrevende og i noen tilfeller kostnadsdrivende. Her fikk vi god hjelp på veien fra Breeam In-Use revisor Hilde Horten fra CBRE og Glenn Roen, vaktmester på Bekkestua Senter.

Sertifiseringen er gyldig i tre år, og vi ser frem til videre arbeid med energieffektivisering og mulighetene som kan oppstå i arbeidet med kontinuerlig forbedring av eiendommen i samarbeid med senterledelse og leietakere.