Carls er nominert, som en av tre, i kategorien årets transformasjonsprosjekt!

Tusen takk til juryen i OMA som har valgt å nominere Carls!

OMA awards deles ut under Oslo urban week 29. september på Salt hvor juryen består av:

  • Elias Heiberg (Møller Eiendom)
  • Emil Paaske (Agate)
  • Johanne Borthne (Powerhouse Company)
  • Maria Kielland Krag (Byantikvaren)

«Et av våre viktigste verktøy for inspirasjon og utviklingen av Oslo, er å løfte frem og hedre de som utmerker seg. Ved å trekke fram de gode eksemplene, vil OMA Awards gjøre det enklere for alle å bidra til at Oslo blir en bedre by for enda flere.»

 

«Den ærverdige, gamle Verkstedhallen på Carl Berner har gjennomgått en storstilt istandsetting, og er omskapt til et innholdsrikt bydelshus med uteservering, barer, deli-restaurant, arrangementsrom, kaffebar, vinbar og en stor festsal.

Bygningen var opprinnelig bygget som fabrikk oppført av gründer Johan Olsen, hvor det ble produsert pengeskap, verktøy og maskiner. Bygningen fra 1918 er en av få bygninger i området som vitner om Carl Berners rike industrihistorie.

Nå har den 106 år gamle verkstedhallen, tidligere «Joh. Olsen Pengeskapfabrik og Progress Verktøimaskinfabrikk», gjenåpnet som «CARLS», østkantens nye samlingssted. Carls er et svært godt eksempel på bevaring gjennom aktiv bruk, og har blitt et etterlengtet tilskudd til bylivet på Carl Berner.»

Vi gleder oss til å presentere ORO og Carls under Oslo Urban Week.

 

Les mer om Carl’s her: Carls – Storstua på Carl Berners Plass

Les mer om Eiendommen her: Verkstedhallen » ORO (oroeiendom.no)

Les mer om OMA og UOW her: OMA awards 2024 | Oslo Urban Week