Nøkkelinformasjon

Adresse

Trondheimsveien 113

Bygningsareal

3 000 kvm

Historie

Selve bygget i Trondheimsveien 113 er en del av Oslos stolte industrihistorie. Med mørtel og teglstein lot gründer Johan Olsen bygget oppføre i 1899. I 1900 åpnet han «Joh.Olsens Pængeskabsfabrik» som blant annet hadde enerett på levering av safer til den norske stat. Fra 1905 frem til 1998 var det produksjon av maskiner og verktøy som stod i fokus før den deretter ble leid ut til detaljhandel.

I 2016 ble så bygget solgt til entreprenøren PEAB, som har bygget over 100 leiligheter på nabotomten med tilhørende næring i 1 etasje. Bygget har helt siden starten i 1900 hatt det samme eksteriøret som vi ser i dag.

Bruk

Eiendommen er nå under transformasjon til Oslos absolutt råeste storstue. Den 70 meter lange og 11 meter høye teglsteinshallen som er proppfull av industrihistorie skal vi nå gi ny identitet. Vi skal skape et samlingsted for folk i området, men som også tiltrekker seg folk fra hele byen.

Verkstedhallen (Carl`s) blir et innholdsrikt urbant grendehus som er åpent fra tidlig morgen til midnatt med kaffebar, deli-restaurant, pub med festsal, stor uteservering og flere velutstyrte arrangementsrom som blir en attraksjon i byen!


Ansvarlige hos oss

Emil Neumann Tingulstad

Daglig leder / Co-grunnlegger ORO Living +47 484 04 480


Relaterte referanser

Selma Ellefsenvei 10

Kombinasjonseiendom på Økern

Blystadvillaen

Et banebrytende nabolagshus

Madserud Gård

Herskapelige kontorer med Frognerparken som nabo

Trondheimsveien 102 & 110

12 Næringsseksjoner på Carl Berners plass

Kongens gate 5 - Att Revier

Nytt Nabolagshus i Kvadraturen