Nøkkelinformasjon

Adresse

Fornebuveien 1-3

Type

Kontor

Areal

600 - 4 200 kvm

Beskrivelse

«Nye» Fornebuveien 1-3 har fått konseptnavnet GROW. Dette innebærer at man har tatt hensyn til at bygget skal være mer enn en tilfeldig ramme rundt bedriften. Når lokalene er et bevisst valg av hvilke signaler du vil sende ut, blir bygget en forlengelse av din merkevare. Dette betyr at konseptbygget GROW har et av Norges mest interessante nedslagsfelt for næringsliv tilgjengelig, rett utenfor døra. Og nå er vi klare for å skreddersy lokalene du kan vokse i.

Det unike i GROW-bygget: En innglasset sone ute i bakhagen, et møterom for total ro og med optimale forhold for nye tanker. Det er fint å kunne glede seg til lunsjen. I hjertet av bygget finner du «Spire», din egen lokale restaurant som er opptatt av at du både skal spise sunt og godt. «Spire» lager sunn, kortreist og mye økologisk mat; kokkene går på jakt i urtehagen og legger sin stolthet i råvarer som gir energi og produktivitet til en lang arbeidsdag. Her kan du ha uformelle møter rundt bordet, slå deg ned med pc-en og en energigivende salat.

Adkomst

Alle vil jobbe i vakre omgivelser og helst så sentralt som mulig. GROW-bygget i Fornebuveien 1-3 ligger sentralt på Lysaker med 4 minutters gangavstand til Lysaker Torg. Her finner du flytog, tog, buss, båt, taxi og T-bane. Fra Lysaker Stasjon tar togene deg enten sørover, til Oslo sentrum eller til neste fly på Gardermoen. Velkommen til Lysaker, knutepunktet i regionens viktigste næringsområde med over 20 000 arbeidsplasser – et tall som kommer til å vokse.

Jobber du i Fornebuveien 1-3, kan du sykle til kontoret i et område tilrettelagt for folk på to hjul i svingen.

GROW-bygget: En like fin hverdag, uansett om du kommer med buss, sykkel eller elbil. I byggets garasje finner du egen vaskeplass for biler og sykler.

Beliggenhet

På Lysaker og i området rundt ligger arbeidsplassene for mange som jobber innen olje, IT eller er rådgivende ingeniører. Dette er et av de mest interessante områdene for næringsliv i vekst, i en verden midt mellom sjø og land, Bærum og Oslo. Midt i det hele ligger bygget vi har kalt GROW.

Begge kommunene har ambisjoner om å utvikle Lysaker til en by som skal skape synergi mellom Oslo og Fornebu, og det eksisterer flere planer for området med attraktive spisesteder og butikktilbud. Dette betyr at konseptbygget GROW har et av Norges mest interessante nedslagsfelt for næringsliv tilgjengelig – rett utenfor døra.  Og nå er vi klare for å skreddersy lokalene du kan vokse i!

Standard

Fasaden endres til en mørk farge som vil gi bygget en moderne fremtoning. Inngangspartiet har en flott glassfasade som vil bli prydet med belysning som vil bevare byggets sjarm når mørket senker seg. Det blir ny kantine som kan brukes som eventlokale utenom lunsjtiden. Kantinen blir plassert slik at man kan benytte seg av den grønne lungen i bakgården. Her vil det være en plass for å nyte natur, og man vil kunne benytte seg av et utendørs møterom i hagen med varme og strøm. Her er det rom for at tanker kan vokse og idéer kan flyte fritt i behagelige omgivelser.

I byggets personalrestaurant – «Spire» – kan man arrangere eventer i samme bygg som der man har lokaler. Rett utenfor glassdørene har du områdets flotteste eventsone. Produktlanseringer, foredrag, middager eller fester, her kan små intime loungegrupper arrangeres med lys og lykter eller langbord med hvite duker og blanke glass.

Innhold

I GROW får man flotte og moderne kontorlokaler tilpasset etter leietakers ønske. Den buede formen slipper mye lys inn, skaper en god intern kommunikasjon og man får plass til ca 58 arbeidsplasser. Hver fløy er på ca 600 m². Fløyene kan fint kombineres med mellompartiet, som vil kunne fungere som sosial sone, velkomstareal eller resepsjon.

På en etasje kan man leie samlet ca 600, 1 200 eller 1 800 m².

Lokalene passer meget godt for åpent kontorlandskap, men er også godt egnet for en kombinert løsning med cellekontor og åpent kontorlandskap.

Treningsrom, garderobeskap og dusj venter på deg, og det er egen vaskeplass for biler og sykler i garasjen.

 

VELKOMMEN TIL VISNING I «GROW» OG LA DEG BLI INSPIRERT TIL EN NY ARBEIDSPLASS!

Se på byggets hjemmeside: www.grow1-3.no


Ansvarlige hos oss

Emil Varner Tingulstad

Daglig leder / Co-grunnlegger ORO Living +47 484 04 480


Relaterte referanser

Åråsen Næringspark

Utelager
5 000 kvm

Ingeniør Rybergs gate 44

Kontor, Butikk/Handel
152 kvm

Ole Deviks vei 14

Kombinasjonslokaler
200 - 600 kvm

RK PROSJEKT Rådhusgata 9

Kontor, Butikk/Handel
415 - 4 750 m²

Åssiden Næringspark

Kombinasjonslokaler
200 - 2 600 m²

Enebakkveien 117

Kontor
200 - 3 000 m²