ORO Eiendomsdrift 2 år!

I dag markerer vi med stolthet vår toårsdag! Det har vært en utrolig reise så langt, stødig ledet av Dag Tore Hansen.

I løpet av de siste to årene har vi vært dedikerte til å organisere forvaltning og bygningsdrift på en måte som ikke bare sikrer effektivisering av driftsrutinene, men som også øker inntjeningen, sikrer bærekraftskvaliteter og reduserer utgiftene for våre kunder. Vi har fulgt opp både eiendommer og leietakere med omhu, og vi har bistått med alt fra store strategiske beslutninger til de minste detaljer.

Vi er spesielt stolte av vårt dyktige team som nå har blitt til fem ansatte, disse har vært avgjørende for hva vi har fått til på kun to år.

Fremover blir veien spennende med nye prosjekter og muligens nye tilskudd til vårt allerede sterke team. Vi er klare til å møte utfordringer og muligheter med kreativitet og en forpliktelse til å levere den beste kvaliteten og service til våre kunder og samarbeidspartnere,

Takk for en spennende reise så langt, vi ser frem til mange flere år med suksess, vekst og samarbeid!